Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: 641/642
Technologie přípravy pokrmů : pro 1. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování / Jaroslav Netušil, Josef Holas, Eva Křivánková
Netušil, Jaroslav
Další původce: Holas, Josef
Další původce: Křivánková, Eva
Nakladatelské údaje: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1991
Rozsah: 287 s.
Edice: Učebnice pro střední školy
Klíčová slova: kuchařky, učebnice, hotely, restaurace, kuchaři, číšníci, potravinářství, potraviny, gastronomie, jídla, výživa, střední školy, poživatiny, vaření, zelenina, brambory, ovoce, obilniny, luštěniny, vejce, houby, bezmasá, předkrmy, polévky, omáčky, ryby, maso, drůbež, zvěřina, těsta, moučníky, nápoje
Anotace:
Zdroj anotace:
Dostupné

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav
Dospělé oddělení 641/642 61027 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Dospělé oddělení 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.